Klesbutikker online for jenter

De fleste postordrekatalogene har egne nettsider der man kan bestille varene. Man trenger ikke engang å bla i en vanlig katalog, for alt finnes på nettet. Noen klesbutikker finnes bare på nettet, mens andre også har vanlige butikker.

Ellos.no er en av de største nettbutikkene som selger klær, sko og tilbehør. Her finner man klær til hele familien. H&M.com er en av de andre store nettbutikkene for klær og sko. De har også utsalg flere steder i landet, men på nettbutikken kan man handle døgnet rundt. Sparkjøp har også sin egen nettbutikk for en rask og grei oversikt over deres utvalg.

LaRedoute.no er et fransk postordreselskap som har en egen, norsk nettbutikk. Mange av de kjente merkevareprodusentene har også egne nettbutikker, blant annet Stormberg, som selger klær til sport og fritid. Kleskjeden XXL finnes også på nettet.

Andre kjente nettbutikker som selger moteklær, er Nelly.com, miinto.no, bubbleroom.no Zalando.com, Floyd.com, Brandos.com og cellbes.com. Epla er en nettbutikk der man blant annet kan kjøpe hjemmelagede klær. Man kan også legge ut ting for salg.