Interessante blogger for jenter

Moteblogger er de mest populære bloggene blant jenter. Det er mange moteblogger å velge blant, så man finner helt sikkert en favorittblogg som man vil følge. Den enkleste måten å finne gode moteblogger på, er å gå inn på startsiden til et bloggsamfunn, og velge blogger etter tema. Da kan man lese litt i bloggene til man finner en blogg man liker.

Blogg.no er Norges største bloggportal. De har et stort utvalg av blogger med varierte tema. Blogglink er en annen populær bloggportal der man kan søke etter moterelaterte blogger. To kjente moteblogger er voeblogg.no og Iselin Pettersens.

Mange liker også å lage sine egne klær. Da kan de velge farger og mønstre etter eget ønske, og lage noe unikt som skiller seg ut i motebildet. Strikking og hekling er populært som aldri før, særlig strikking og hekling av småplagg og tilbehør. Det finnes mange strikkeblogger der man kan få tips og inspirasjon.

For den kreative er syblogger og hobbyblogger også veldig populære. Det finnes blogger om nær sagt alle typer hobbyer, og med tips derfra kan man lage personlige fødselsdagsgaver og venninnegaver. Bakeblogger og matblogger gir deg også mange gode råd, og selvsagt er det alltid morsomt å lese kjendisblogger.