Gave til mannen

Det kan være en utfordring å kjøpe gaver til menn, for mange menn ønsker seg ingenting. Men selvsagt skal de likevel ha en gave. Hvorfor ikke kjøpe noe moteriktig tilbehør til mannen i ditt liv? Det finnes gaver for alle, uansett hvilke klær de liker å gå med. Her er noen tips til gaver, men husk at det er du som kjenner mannen din best. Kjøp noe du vet han kommer til å like.

slips

Den praktiske gaven

Norge er et kaldt land, og man trenger lue, skjerf og votter store deler av året. Dette er perfekte gaver i følge Side2, for akkurat som resten av moten endrer seg, endres også fargene og utseendet på tilbehøret. Votter og hansker har dessuten en tendens til å bli slitt, og da er det fint å få noen nye. Sats på fleece eller skikkelige vinterhansker. En gave som holder ham varm viser omtanke.

Gaven alle trenger

En annen ting alle menn trenger er belter. Vi er alle forskjellige, og dersom klærne ikke er skreddersydd, vil de aldri passe helt perfekt til oss. Derfor er belter nyttige for å gi buksen den perfekte livvidden. Det er jo ikke morsomt å gå og dra i bukselinningen hele tiden. Nå har til og med bukseseler blitt moderne igjen, og de kan være et fint alternativ til belter. Hos Neckwear har de et fint utvalg av bukseseler. Ettersom seler har blitt moderne igjen, passer de til og med til festlige anledninger.

Den klassiske gaven

Et slips er en klassisk gave som egner seg spesielt godt til en mann som bruker slips jevnlig, i følge klikk.no. Ikke kjøp slips med altfor ville mønstre, da blir de bare hengende i skapet. Kjøp slips han kan bruke til hverdags på jobben. Hvis han allerede har mange slips, kan han heller få en slipsnål eller mansjettknapper.