Bryster i alle størrelser og fasonger

Bryster kommer i alle størrelser og fasonger, og selv om de ofte betegnes som fordeler kommer de også med sine ulemper. De færreste sier at de er helt fornøyde med brystene sine, og det kan skyldes både psykiske problemer i forhold til selvtilliten og fysiske problemer i form av nakke- og ryggproblemer. Man kan være godt trent, men brystene kan fortsatt være større enn det man ønsker, og man kan være formfull, men brystene kan være mindre enn det man ønsker.

I og med at det kan være vanskelig å endre brystene sine på egenhånd kun ved hjelp av trening og kosthold velger en god del mennesker derfor å legge seg under kniven. I dagens samfunn har vi kommet veldig langt medisinsk og teknologisk og det har ført til at man i stor grad kan forme kroppen sin slik man ønsker. Man kan endre på det meste, uten at det koster skjorta.

Store bryster

Mange med over gjennomsnittet store bryster opplever ofte rygg- og nakkeproblemer på grunn av den ekstra vekten de bærer på. En del personer opplever også at det påvirker selvtilliten samt at de sliter med å finne klær som de synes passer godt. Mange plagg er laget for personer med andre proporsjoner, og det kan derfor være vanskelig å finne klær som passer til både brystene og resten av kroppen. Klær som ikke sitter godt hjelper ikke på selvtilliten.

Små bryster

Små bryster kan også medbringe sine problemer og det kan vi se ettersom brystforstørrelse er en av de vanligste formene for plastisk kirurgi. Man kan føle seg mindre feminin og mindre tiltrekkende, og dette tærer selvfølgelig på selvtilliten.

Det er ikke noe i veien for å utføre et inngrep, men dersom man har problemer med selvtilliten er det også viktig å huske at man må ta tak i den psykiske helsa, og ikke bare utseendet.