Bra kommende filmer for jenter

Jentefilmer er herlige, enten man ser dem alene eller sammen med venninner. Heldigvis kommer det mange gode jentefilmer også i 2014. Allerede den første uka i mai har filmen ”The Other Woman” premiere. I denne jentekomedien møter vi Carly, som nettopp har oppdaget at kjæresten allerede er gift med en annen. Hun møter denne kona, og de blir venner. Enda mer oppstyr blir det når en tredje kvinne også viser seg å være kjæreste med samme mann, og de tre kvinnene slår seg sammen for å hevne seg på mannen.

Komedien ”Fading Gigolo”, med blant annet John Turturro og Woody Allen i to av rollene, har premiere i juni. Den aldrende bokhandleren Murray må stenge butikken sin, og sliter økonomisk. Han klarer å overtale sin venn Fioravante om å begynne å jobbe som gigolo. Murray skal være agenten hans, men det tar ikke lang tid før de to vennene havner i et salig rot av kjærlighets- og pengeproblemer.

Den 7.november er det premiere på filmen ”Love, Rosie”, en romantisk komedie om bestevennene Rosie og Alex. Alex flytter fra Dublin til USA, og spørsmålet er om vennskapet deres kan overleve avstand og tid.

Hvis man liker drama og biografier, bør man også få med seg filmen om moteskaperen Yves Saint Laurent, som har premiere 4.juli. Filmen handler om den unge Yves Saint Laurent som blir ansatte i motehuset til Christian Dior. Historien handler både om tvil og indre problemer, men også om suksess og kjærlighet.