Bra helse- og treningssider for jenter

Alle vet at trening er viktig, men det er ikke alltid like lett å motivere seg selv til å trene. Man har det kanskje travelt, eller man er trøtt etter jobben, og orker ikke å trene. Da kan nettsider om trening være en motivasjon. De kan gi deg tips og inspirasjon til nye og spennende treningsformer som får deg opp av sofaen.

Helsenorge.no/Helseogsunnhet/ er et fint sted å finne informasjon om trening og helserelatert informasjon. Her finnes tips til alle aldersgrupper. Side2.no/helse/  har også egne nettsider som gir deg også mange treningstips. På nettsidene til NRK kan man lese artikler og livsstil og helse, samt se innslag fra helsemagasinet Puls.

Fitnessbloggen.no er Norges største nettside om trening, helse og kosthold. Her legges det daglig ut artikler, og nettsiden har mer enn 1 million besøkende i måneden. Her kan du selvsagt også lese eldre artikler, og få masse gode råd og tips.

Selv om Dinmat.no først og fremst handler om mat, har de mange gode helsetips og treningstips. Gå inn på dinmat.no for å lese artikler om mat og helse. Forskning.no er også en spennende nettside med nyheter om helse og trening.

Selvsagt skrives det også utallige blogger som handler om trening. Gå inn på en bloggportal og søk etter treningsblogger du kan følge.