Bli kvitt de siste lokale fettansamlingene

Dersom du over en lengre tidsperiode har spist riktig og trent hardt, har du sikkert opplevd å gå ned i vekt. Det er likevel ofte slik at fettet nærmest er umulig å bli kvitt enkelte steder på kroppen. Dette kan ofte skyldes gener, og uansett hvor mye du trener eller slanker deg er fettet nærmest umulig å få bort.

Dette kan være svært frustrerende for enkelte personer, og det kan også gå ut over selvtillit og trivsel. Dette gjelder ikke bare kvinner, stadig flere menn sliter også med kroppsbildet sitt. NRK har sett nærmere på dårlig selvfølelse blant menn, som er et stadig økende problem. Når selvbildet ditt er så dårlig at det går ut over livskvaliteten, kan det være greit å ty til alternative løsninger.

Hos Plastikkirug1 kan du i samråd med eksperter skreddersy en behandling som gir deg ønsket resultat, ved hjelp av fettsuging. Etter forstørrelse av bryster, er faktisk fettsuging det kosmetiske inngrepet som utføres hyppigst på pasienter. Mange mennesker – både kvinner og menn – opplever å få et bedre selvbilde med et slikt inngrep. Dette er ofte en enklere løsning for å bli kvitt lokale fettansamlinger, enn ved å måtte trene og telle kalorier over lang tid.

Mennesket er født med et visst antall fettceller, og når vi går opp eller ned i vekt forblir antallet fettceller det samme. Det er kun størrelsen på hver celle som endres. Ved fettsuging vil antallet fettceller bli færre på det området som fettsuges. Ettersom disse cellene ikke kommer tilbake, vil resultatet være permanent, såfremt de resterende fettcellene ikke vokser seg større på grunn av ytterligere vektoppgang. Det er derfor viktig å leve sunt, også etter fettsuging.

Det kan virke drastisk å ty til et kosmetisk inngrep, men dersom dette er løsningen for at du skal få det bedre med seg selv, så kan det være verdt det.